Tee vaikutus tuotteillamme

Effect Finland Oy maahantuo laadukkaita uutuustuotteita, jotka on räätälöity kuluttajien tarpeisiin yksilöllisillä tuotemerkeillämme. Et siis löydä tarjoamiamme tuotekokonaisuuksia mistään muualta. Tuotteemme sisältävät aina jonkin uutuusarvoa tuovan ominaisuuden, joka lisää kuluttajien kiinnostusta tuotteitamme kohtaan. Tutustu tuotteisiin ja kysy, kuinka pääset tuotteidemme jälleenmyyjäksi!

GLOW by EFFECT – SÄIHKYVÄN KAUNIIT KORUTATUOINNIT

Upeat kullan, hopean ja turkoosin väreissä hohtavat korutatuoinnit ovat saapuneet Effect Finland Oyn valikoimiin. Kukin myyntipakkaus sisältää yhden arkin, jossa on 6-20 kaunista korutatuointia. Tuotepakkaus sisältää myös tarkat käyttöohjeet. Suositut GLOW by EFFECT -tatuoinnit on todella helppo asentaa ja poistaa. Niistä voi tehdä sormuksia, rannekoruja, nilkkaketjuja ja sommitella kuvioita upeiksi, hohtaviksi korukokonaisuuksiksi. Saatavilla 11 erilaista arkkia.

Effect Nail Design Kits – monikäyttöiset koristelakkakokoelmat

Taidokkaat kynsikoristelut ovat nyt kaikkien ulottuvilla, sillä Effect Finland Oy tuo markkinoille kuluttajille suunnatut Effect Nail Design Kits -kynsienkoristelupakkaukset. Pakkaukset sisältävät korkealaatuisia kynsilakkoja kauden trendiväreissä. Jokainen lakka sisältää perinteisen lakkasiveltimen sekä uudenlaisen, helppokäyttöisen mikrokärjen kynsien koristeluun. Tuotepakkaus sisältää tuotteen tarkan käyttöohjeen sekä koristelumalleja. Tarjoamme myynnin tueksi myös vahvan reaaliaikaisen Facebook-tuen. Siis helppoa jälleenmyyjälle — kiinnostavaa ja inspiroivaa kuluttajalle!